ADVENTURE ACADEMY 2016

Adventure Academy är en unik äventyrsutbildning i Sverige. Tanken är att ge deltagarna rätt förutsättningar och kunskap inom friluftsliv för att våga ta steget och genomföra sina egna äventyr - liksom inspirera andra att göra samma sak. Utbildningen är ledd av några av Sveriges mest meriterade äventyrare.

 

Jag har en stor passion för löpning i kombination med naturupplevelser, och ville ha mer äventyr i vardagen, sökte och antogs till utbildningen 2016. Tillsammans med övriga deltagare får jag testa på, och lära mig, många spännande saker. Vad sägs om ett dopp i ett kallt Brunnsviken för att ta reda på hur kroppen reagerar, klättring och navigering.

 

Genom utbildningen träffar jag många inspirerande människor och förebilder, och jag hoppas att jag med mitt deltagande kan inspirera någon till en mer aktiv livsstil och att utföra egna äventyr.

 

Som en del av utbildningen skall ett eget äventyr planeras och genomföras, mitt äventyr kommer att gå av stapelt i juli då jag och min sambo (Bergslöpar-Chrille) beger oss till Italien och Dolomiterna för att upptäcka bergen med löparskor på fötterna.

 

Följ mina tankar om träning i allmänhet, och terränglöpning i synnerlighet i min blogg.

 

/Josefin

 

 

Hypotermi med Adventure Medicine

Deltagarna Adventure Academy 2016

Vandring - förberedelse inför examinationshelg i Norge

Mitt äventyr sommaren 2016 - löpning i Dolomiterna

Klättring på Klättercentret Telefonplan