Energi

Dessa ekologiska energibars innehåller inga konstigheter. Ren energi. Och goda dessutom! En favorit i packningen!

(www.paleocrunch.se)

 

clif shots

Dessa klassiker finns ofta i väskan under långa äventyr. Här finner du (inom kort) Bergslöparnas bästa recept på runekakor.

Jag har aldrig gillat att äta proteinkakor eller dricka sportdryck. . När jag började ge mig ut på längre, eller mer krävande turer som öppet spår eller en dagstur på bruksleden var jag dock tvungen att hitta något som funkar för mig när energin tryter.

 

Snickers i all ära, men när jag är trött under ett lopp, tycker jag att det är fruktansvärt frustrerande att ha denna sockerbomb fastkletad mellan tänderna och i gommen.

 

Nedan har jag samlat ett par recept på energikakor och snacks som funkar för mig. Prova gärna och se om de funkar för Er? Hör gärna av er och berätta sedan, eller ännu bättre, hör av er om ni har något recept ni tror att jag vill prova.

 

/Josefin

 

paleo crunch

CLIF shots är ett utmärkt alternativ då du behöver extra energi under ett långlopp. En alltigenom schysst produkt som smakar bra. Gillas!

 

paleobars

Varför inte göra dina egna energibars? Ren energi, utan tillsatser. Här finner du (inom kort) recept på Bergslöparnas paleobars.

 

sportdryck

Vätska är otroligt viktigt under långa äventyr. Vatten - absolut, men ibland behöver du extra salter och mineraler. Här hittar du (inom kort) recensioner på sportdrycker som Bergslöparna testat.

 

runekakor